"Önkép"-ző

Az önbizalom és az önbecsülés alapja az önismeret, az önkép pontosítása. Ez egy olyan izgalmas és hosszú utazás, amelyen ugyan lehet kísérőnk, segítőnk, de az utat csak mi magunk járhatjuk végig. A kreatív pszichológia célja, hogy ezt az utazást megkönnyítse, egy kis játékosságot és izgalmat csempésszen bele és persze az is, hogy segítsen akkor is, amikor az út göröngyös, fárasztó és nehéz. 

Az Életképeskönyv felnőtt útkeresőknek készült, akik szeretnék megérteni, egységben látni múltjukat, jelenüket és jövőbeli céljaikat. Az Életképeskönyv gyermek változata az 5-8 év közti gyermekek érzelmi fejlődését, önismeretét segíti, és a szülőknek is segít abban, hogy jobban megismerjék saját gyermeküket. A kamasz és fiatal generáció számára az érzelmi intelligencia fejlesztése kiemelkedően fontos életkori kihívás, melynek része az önismeret és önebcsülés megalapozása, de a társas készségek - kommunikáció, konfliktuskezelés - javítása is!  

A 2019-es év kihívása a számomra egy olyan kreatív eszköz fejlesztése, mely nekünk, nőknek segít a megalapozott önbizalom és az önbecsülés elérésében, legjobb önmagunk megismerésében és megvalósításában.  Remélem hamarosan Önöknek is bemutathatom majd a kreatív pszichológia sorozat legújabb tagját, a "Valósítsd meg a legjobb önmagad!" 

ÉLETKÉPESKÖNYVAz Életképeskönyv egy önismereti munka, a múlt megértésének, az önismeret pontosításának, az énerő növelésének kreatív módszere.


ÉRZELMI INTELLIGENCIA TRÉNING
FIATALOKNAK,KAMASZOKNAK


Az EQ valójában nem egy képesség, hanem képességek és készségek sokasága, gyakorlatilag az összes fontos érzelmi, mentális alapkompetenciát tartalmazza!

ÉLETKÉPESKÖNYV GYERMEKEKNEK

A gyermekek életképeskönyve egy játékos, kreatív alkotókönyv, amely segít abban, hogy jobban megismerjük gyermekünket, és segítsünk neki abban, hogy jobban megismerje önmagát.